Vita klänningar

Sponsrade länkar

Vita klänningar hör sommaren till. Särskilt populära är de på studentfester, utomhusbröllop och sena aftonpartyn. Tänk på att välja rätt längd – ju mer formell tillställningen är, desto längre ska klänningen vara.

Vit klänning
Vit klänning utan ärmar

Sponsrade länkar

Vita klänningar av lin, linne och siden dominerar under sommarhalvåret; studentfester, utomhusbröllop och midsommarfester. Som bröllopsgäst ska du inte infinna dig på bröllopet iklädd vit klänning – det tillhör god klädetikett. Inte ens om du bär en helt annan typ av klänning än bruden – det får aldrig råda oklarheter om vilken person i sällskapet som faktiskt gifter sig.

Vita klänningar med försiktiga mönster

Vit bomullsklänning
Enkel vit basklänning för sommarhalvåret i tidlöst utförande. Prioritera vita bomulls- och linneklänningar för bästa kroppskomfort.

Vita klänningar fungerar som alternativ till den som vill upplevas som stilig och snygg på ett försiktigt men ändå markerat sätt. Enfärgade, vita klänningar av knälängd passar bra som vardagsklänningar under sommarhalvåret, medan långa vita klänningar däremot tillhör festgarderoben.

Billiga vita klänningar från Gina

Det finns ett brett utbud av billiga, enfärgade vår- och sommarklänningar av vardagstyp (knälängd) i butikskedjor som Gina Tricot, Vero Moda, Zara och H&M. Snygga vita klänningar kostar från 200 kr och uppåt – och fördelen med dessa är att de håller sig moderna länge, eftersom de saknar mönster och långa ärmar med volanger.