Tubklänningar

Sponsrade länkar

Tubklänningar är sexiga festklänningar som saknar axelband, varför passformen påminner om en tub. Eftersom tubklänningar kläms fast på kroppen, bör de matchas väl med din passform. Prova därför tubklänningen innan köpet.

Blå tubklänning
Ovanlig blå tubklänning med ärmar.

Sponsrade länkar

Tubklänningar har vanligen en mycket åtsittande passform. Deras axelbandslösa skärning bidrar till att klänningen ser ut just som en tub, som klämts fast på kroppen. Tubklänningens största fördel är att den framhäver bystpartiet på ett sexigt sätt och blottar överkroppen ner till bysten.

Undvik handla tubklänningar online

Tubklänningen är ett klädesplagg som bör provas på förhand. Eftersom klänningen kläms fast på kroppen är det viktigt att passformen exakt matchar din figur. En stor tubklänning glider lätt ner och blottar bysten, medan en liten blir åtsittande och blottar fettvalkar och andra skavanker på ett osexigt sätt. Köp om möjligt tubklänningar i fysiska butiker där de kan provas på förhand. För den som ändå vågar chansa finns tubklänningar i webbutiker som Nelly.com, Forever21.com, Asos.com, Modezine.com, Lyxoutlet.com m.fl.

Korrigerande tubklänningar

Så kallade korrigerande tubklänningar är underkläder som tagits fram för att förfina din kroppsform. Denna typ av tubklänning reducerar fettvalkar på magen och ger därmed intryck av att du är väsentligt smalare än i verkligheten. Här rör det sig vanligen om en vit tubklänning, alternativt en annan ljus färgton som väl sammanfaller med hudens naturliga färg. Detta för att underplagget inte ska synas igenom din ytterklänning.