Odd Molly klänning

Sponsrade länkar

Klänningar från Odd Molly är populära världen över. Odd Molly tillverkar klänningar till medelhöga priser, som bärs av alla samhällsklasser; alltifrån Hollywoodfruar till ensamstående mödrar.

Odd Molly klänning
Snygg kortklänning med mönster, typisk för Odd Molly

Sponsrade länkar

Odd Molly är ett svenskt märke som tillverkar populära klänningar, toppar, tunikor och blusar. Varumärket skapades så sent som 2002, då det tillkom i samband med ett möte mellan designern Karin Jimfeldt-Ghatan och konstnären Per Holknekt.

Stort utbud av klänningar

Odd Molly är idag ett eftertraktat varumärke, vilket bidragit till att utbudet av klänningar är enormt. I produktutbudet ingår upp mot 200 unika klänningar – en Odd Molly klänning kännetecknas av sina vågade mönster och många färgkombinationer. Märkets popularitet påverkar naturligtvis prissättningen – priserna på Odd Molly klänningar börjar runt 400 kr och slutar vid det tiodubbla.

Världsberömd svensk

Odd Mollys klänningar säljs idag – ett decennium efter lanseringen – av ett tusental återförsäljare i 35 länder. Varumärket har lyckats sprida sig i alla samhällsskikt; en Odd Molly klänning är således lika populär i Hollywood som i tyska alpbyar. Odd Molly har dessutom en väl utbyggd webbutik – om du mot förmodan skulle sakna en fysisk återförsäljare i ditt närområde.