Klänning H&M

Sponsrade länkar

Klänningar från H&M är i regel trendiga vardagsklänningar av knälängd, som säljs till ett mycket förmånligt pris.

Klänning H&M
Enkel vardagsklänning – typisk för H&M

Sponsrade länkar

HM är väl framme vad gäller dammode till budgetpriser. En klänning från HM kostar sällan med än 500 kr. Priserna börjar runt 50-lappen – för denna summa får man en enfärgad, tight och stilren sommarklänning. Liksom hos konkurrenten Gina Tricot, är de flesta klänningar från HM någon typ av vardagsklänningar. I sortimentet finns såväl klänningar av tunikatyp med korta volangärmar som fodrade bomullsklänningar med dragkedja och ärmlösa klänningar med axelband.

Stort utbud av mönster och färger

Klänningar från HM kännetecknas av en varieté olika färger, längder och mönster. En del klänningar skulle till och med kunna fungera som bal- eller festklänningar. I sortimentet ingår flera raka modeller med korta och långa volanger – liksom figurnära klänningar av bomull/lycra. Blommiga klänningar förekommer, liksom klara färger, däribland röda blåa klänningar. Eftersom utbudet är detsamma runt om i världens HM-butiker, kan modet betecknas som universellt och därmed gångbart på alla kontinenter.

Försiktigt trendiga klänningar från H&M

Klänningarna från HM är således att betrakta som försiktigt trendiga vardagsklänningar. Den som vill ha en märkesklänning – eller en klänning framtagen av någon speciell designer – får däremot söka sig till någon annan butik än HM.