Hyra balklänning

Sponsrade länkar

Att hyra en enkel balklänning lönar sig sällan. Men du som hyr hela balklädseln, inklusive smycken och accessoarer, kan däremot göra ett klipp.

Hyra balklänning
Hyr balklänning komplett med accessoarer och smycken.

Sponsrade länkar

En modern balklänning av kortare variant kan i regel köpas för några hundralappar. Att hyra korta balklänningar är således inte att rekommendera. Däremot kan det löna sig att hyra formella balklänningar av hellängd.

Billigare hyra balklänning än brudklänning

Att hyra balklänning bör vara billigare än att hyra brudklänning, inte minst för att balklänningen i grunden är en billigare typ av klänning än den klassiska, skräddarsydda bröllopsklänningen. Att hyra balklänningar kostar några hundralappar per vecka och klänning – men då ingår vanligtvis inte försäkringar i priset.

Hyr balklänning med tillbehör

Att hyra en lyxig balklänning har en klar fördel framför köp – förutsatt att uthyrningsstället även hyr ut tillbehör som smycken, sjalar, väskor och skärp. På så sätt kan du hyra lyxklädsel för några hundralappar – och imponera stort på såväl gamla som nya bekanta. Personalen på uthyrningsföretaget är vanligtvis tränad för att kunna ge tips och råd om vilka accessoarer och smycken som passar olika balklänningar. Sist men inte minst – glöm inte att teckna en försäkring på både klänningen och eventuella tillbehör.