Gina Tricot klänning

Sponsrade länkar

Gina Tricot är känd för sina informella vardagsklänningar. Klänningar från Gina är alltid billiga – det går t.ex. att hitta en snygg sommarklänning för runt 200 kr.

Gina Tricot klänning
På Gina Tricot finns enkla klänningar till vardag och fest

Sponsrade länkar

Gina Tricot har ett stort utbud av vardagsklänningar. De flesta klänningar från Gina Tricot är axelbandsförsedda vardagsklänningar som når ner till knäna, men även miniklänningar och långklänningar finns i sortimentet. Gemensamt för alla klänningar från Gina Tricot är det låga priset; de flesta klänningar kostar mindre än 400 kr.

Vita och rosa klänningar från Gina Tricot

Du som letar efter en enkel vit eller rosa klänning kan med fördel köpa den på Gina Tricot. Likaså går det att hitta blommiga klänningar – och pastellfärgade klänningar – i sortimentet. Tänk dock på att en klänning från Gina Tricot främst passar i vardagssammanhang och som arbetsklädsel för kvinnor i yrkesgruppen lägre tjänstemän. Den är i de flesta fall inte lämplig som festklänning eller balklänning. Du som letar efter en billig festklänning kan förslagsvis köpa en Elise Ryan klänning – detta märke är specialister på trendiga festklänningar i prisklassen 500 till 1000 kr.

Olika typer av klänningar från Gina

Gina Tricot säljer både informella vardagsklänningar av med korta volangärmar och ärmlösa sommarklänningar med axelband. De flesta klänningar är enkla klänningar utan volanger i kjoldelen, men det finns undantag. Klänningarna med volanger är inte dyrare än de volanglösa klänningarna i Ginas sortiment.